Special Ops Paintball: Empire B Paintball Hopper - Special Ops Paintball

Jump to content


Page 1 of 1

Empire B Paintball Hopper Rate Topic: -----

#1 User is offline   lilrobo 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 30-November 09

Posted 29 December 2009 - 09:08 PM

hey guys i have a us5 and want to know if a Empire B Paintball Hopper will fit i have been looking and they say it has a big neck ,,, i can get it for 30 bucks ,, if it good

thanks
0

#2 User is offline   d4rkmonkey 

  • that funky monkey...
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,577
  • Joined: 24-February 08
  • Gender:Male
  • Location:Toronto, ON

Posted 29 December 2009 - 11:46 PM

You can always sand the feedneck if you have to. It should fit though.
Posted Image
Flickr
Bitches and guns, this is every man's dream. I don't want to go home, where I'm just an ordinary human being...
0

#3 User is offline   hollywood11892 

  • Forum Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 55
  • Joined: 24-November 08
  • Brigade Name:hollywood11892

Posted 30 December 2009 - 05:57 PM

u can sand it down. but i highly suggest it
when in doubt empty the hopper.
0

#4 User is offline   lilrobo 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 30-November 09

Posted 31 December 2009 - 07:05 AM

anything i need to look for ,, i am looking at it today ,, i can get ir for 30 buck ,,i'll make sure it runs and is noise activated and no cracks .... anything else ??
0

#5 User is offline   slinkyaroo 

  • Gravity takes over where brains leave off.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Administrators
  • Posts: 7,840
  • Joined: 08-February 06
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ont Canada

Posted 31 December 2009 - 07:22 AM

Check the shell. Make sure the lid closes and the battery door isn't broken.

Bring fresh batteries to make sure it works. That a good hopper for the price.

.
0

#6 User is offline   lilrobo 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 30-November 09

Posted 31 December 2009 - 08:06 AM

hate to stupid what batteries does it take so i can take some
0

#7 User is offline   slinkyaroo 

  • Gravity takes over where brains leave off.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Administrators
  • Posts: 7,840
  • Joined: 08-February 06
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ont Canada

Posted 31 December 2009 - 08:26 AM

i think 6 AA.
0

#8 User is offline   Thalion 

  • Probably in the Shooters Thread...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 2,984
  • Joined: 22-January 06
  • Gender:Male
  • Location:Twin Cities, MN

Posted 31 December 2009 - 08:32 AM

View Postslinkyaroo, on Dec 31 2009, 09:26 AM, said:

i think 6 AA.


Yes. Reloader B takes 6 AAs.
Member of Team Akkadian

0

#9 User is offline   lilrobo 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 30-November 09

Posted 31 December 2009 - 09:30 PM

well i bought it ,, i need to sand the housing and repaint it ,, is there some were i can get a breakdown of the hopper,, seems like the blade inside has some slack in it ,, or is it supost to ????,,i did try it out ,, and got a couple chopped balls ,, could be anything ,, c02 cold and balls cold ,, i dont know ,,i am going break it down and see whats going on

thanks
0

#10 User is offline   Tommikka 

  • Tom
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 811
  • Joined: 28-May 07
  • Gender:Male
  • Location:Salisbury, UK
  • Brigade Name:tommikka

Posted 01 January 2010 - 06:26 AM

Try these out, one is just the standard manual the other has disassembly instructions for an upgrade.

Reloader B manual

Upgrade
0

#11 User is offline   lilrobo 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 30-November 09

Posted 01 January 2010 - 08:42 AM

well i took it apart and found that 1 wire had electric tape holding it to the place were it is suppose to be soldered ,,and i dont think it was put together right ,, i did what the instructions said and now its spring loaded ,, i will solider the wires back on,,, now i know its sound activated , but were is it ,, and can i adjust it ??? and change it ,, i think it will be ok once i get it together also there inside there is 2 things close to were the ball goes in 1 is like a round balls thsing with 4 balls and the other in like a round spring i know they have something to do feeding ,,i guess they are in right ???



thanks

This post has been edited by lilrobo: 01 January 2010 - 08:46 AM

0

#12 User is offline   lilrobo 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 30-November 09

Posted 01 January 2010 - 12:16 PM

how i know if i have a Reloader B 3-Speed or a single speed , i got it going seems like you can adjust the sound activity to more sensitivity ???
0

#13 User is offline   lilrobo 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 30-November 09

Posted 01 January 2010 - 12:43 PM

just found out its a 3 speed ,, i guess that good ,, i wish i could trun up the sensitivity more ,,,
0

#14 User is offline   jake9095 

  • Forum Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 102
  • Joined: 21-March 10

Posted 27 March 2010 - 07:31 PM

It can take 6 AA's or a 9Volt
0

Share this topic:


Page 1 of 1


Fast Reply

  

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users