Special Ops Paintball: 2005 super stock stops firing after about 10 shots - Special Ops Paintball

Jump to content


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2005 super stock stops firing after about 10 shots Rate Topic: -----

#1 User is offline   johny3cans 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 01-September 07
  • Gender:Male
  • Location:new york

Posted 01 November 2007 - 03:10 PM

i have a 2005 super stock s/f i finaly got a chance to shoot it today for the first time i had it set for auto with the eye on when it went full auto after about 10 to 15 shot it stoped firing and turned off i pulled on the cocking rod to recock it and turned it back on it turned back on as soon as i touched the button not like when ya first turn it on ya have to hold it for a sec or 2 and tried it again same thing so i tried it with the eye off same thing just before it turned off it choped a ball i think that was due to it not recocking fully i tried it with out paint same prob i am using 68/3000 pure energy tank with an empire reloader b hopper could the lpr be set to low the inline reg to low the cocking rod set to short i have no idea but any help would be great this is the first electric gun i have owned or shot so maybe its me thank you
0

#2 User is offline   flyweightnate 

  • Closed bolt. Rock n cock, or rock n roll.
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,595
  • Joined: 17-June 07
  • Gender:Male
  • Location:NY or GA Tech
  • Brigade Name:flyweightnate

Posted 01 November 2007 - 03:47 PM

wow... try some punctuation?
that aside, a new battery is always a good place to start. spend the extra money on duracells, they work much better than dollar store varieties. and someone is working in an SF sticky, i think, that you should check out. if nothing else works, call up Worr and have them troubleshoot it.
Feedback.
"Listen to nate hes always right, no joke"- Mighty Mike

0

#3 User is offline   667675765 

  • has retired from the sport
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 959
  • Joined: 06-November 05
  • Gender:Male
  • Location:Hamilton NJ

Posted 03 November 2007 - 08:04 AM

Could also be a bad membrane pad, I've had 2 go down in less than 6 months. They're free with a call to WGP.
Welcome to the forum and yes, please use periods and commas in the future, It's a pepieve most of us have.
0

#4 User is offline   Ghoulscout 

  • dont make me destroy you
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 151
  • Joined: 28-October 06
  • Location:Spencer, North Carolina
  • Brigade Name:Ghoulscout

Posted 03 November 2007 - 08:26 AM

brain...hurts...from lack of puctuation!

yeah must likely problem is the battery or the pad
pain is an illusion of the body, dispair is an illusion of the mind!

feed back SO (+4/-0) Pbnation(+2/-0)
http://forum.specialopspaintball.com/index...howtopic=129545

http://www.pbnation.com/showthread.php?t=1...13%27s+feedback
0

#5 User is offline   johny3cans 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 01-September 07
  • Gender:Male
  • Location:new york

Posted 03 November 2007 - 09:32 PM

sorry about the puctuation. i had a energizer in it thought it was a new one but maybe it was not. ill try a new bat see if that was the problem thanks for the help. :-)
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users