Special Ops Paintball: TM 15 velocity issue - Special Ops Paintball

Jump to content


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

TM 15 velocity issue Rate Topic: -----

#1 User is offline   tomcatsharpshooter 

  • Forum Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 154
  • Joined: 06-September 06
  • Gender:Male
  • Location:In the woods sniping you
  • Brigade Name:tomcatsharpshooter

Posted 23 November 2010 - 05:26 AM

I have had a tm 15 since last year and have used it a handful of times before it decided that it would not fire farther than 15 feet no velocity it has a new solenoid and went into kee for fixing and they did not fix it any ideas??
0

#2 User is offline   slinkyaroo 

  • Gravity takes over where brains leave off.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Administrators
  • Posts: 7,843
  • Joined: 08-February 06
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ont Canada

Posted 23 November 2010 - 05:57 AM

Try a different tank or new battery.
0

#3 User is offline   tomcatsharpshooter 

  • Forum Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 154
  • Joined: 06-September 06
  • Gender:Male
  • Location:In the woods sniping you
  • Brigade Name:tomcatsharpshooter

Posted 23 November 2010 - 03:22 PM

View Postslinkyaroo, on 23 November 2010 - 05:57 AM, said:

Try a different tank or new battery.

tank is full and new battery in no difference
0

#4 User is offline   Slivers 

  • The charred ghost of Slivers
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 454
  • Joined: 19-July 05
  • Gender:Male
  • Location:Where Monsters Are In Dreams
  • Brigade Name:Slivers

Posted 24 November 2010 - 04:35 PM

View Posttomcatsharpshooter, on 23 November 2010 - 07:26 AM, said:

...it would not fire farther than 15 feet no velocity...it any ideas??


Bigger TM15 launcher? Posted Image
Posted Image
Flying straight above the steady stream of stars.
0

#5 User is offline   Benaiah 

  • If you dont get it, youre Sofa Kingdom
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 280
  • Joined: 30-August 10
  • Gender:Male
  • Brigade Name:Benaiah2320

Posted 24 November 2010 - 07:25 PM

make sure the internals are installed correctly. take them all out and lube it. make sure you use the right lube.
2 Samuel 22
0

#6 User is offline   tomcatsharpshooter 

  • Forum Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 154
  • Joined: 06-September 06
  • Gender:Male
  • Location:In the woods sniping you
  • Brigade Name:tomcatsharpshooter

Posted 28 November 2010 - 04:45 PM

View PostBenaiah, on 24 November 2010 - 07:25 PM, said:

make sure the internals are installed correctly. take them all out and lube it. make sure you use the right lube.

Lol it was sent in to bt to fix this issue they sent it back with same problem I would hope that they would put the gun together correctly..
0

#7 User is offline   Benaiah 

  • If you dont get it, youre Sofa Kingdom
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 280
  • Joined: 30-August 10
  • Gender:Male
  • Brigade Name:Benaiah2320

Posted 29 November 2010 - 05:07 AM

you would hope but you never know.
2 Samuel 22
0

#8 User is offline   ghillieman28 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 17-May 12

Posted 17 May 2012 - 06:34 AM

Had the same problem, make sure the tank is all the way screwed in, and change the dwell 6 clicks up
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users