Special Ops Paintball: Forum issue - Special Ops Paintball

Jump to content


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Forum issue I'm sure it's been asked, but don't know where Rate Topic: -----

#1 User is offline   Tim Burton 

  • Forum Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 192
  • Joined: 01-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Phoenix, AZ - USA

Posted 05 November 2009 - 01:52 PM

Why does the first post show up and everything else is links? How can I get it to old forum style? I looked in FAQ, Breaking News and in Rules forum and didn't see it. I looked in my Control panel and I have 40 posts selected to be viewed.
0

#2 User is offline   slinkyaroo 

  • Gravity takes over where brains leave off.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Administrators
  • Posts: 7,843
  • Joined: 08-February 06
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ont Canada

Posted 05 November 2009 - 02:01 PM

Look at the right upper side of your screen. You'll see "ratings" and "options". Click option and pick display mode - standard.


.
0

#3 User is offline   Tim Burton 

  • Forum Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 192
  • Joined: 01-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Phoenix, AZ - USA

Posted 05 November 2009 - 02:44 PM

Ah, I see.

Thanks!
0

#4 User is offline   CapnStank 

  • Sophomore Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 606
  • Joined: 04-September 06
  • Gender:Male
  • Location:Regina Saskatchewan
  • Brigade Name:CapnStank

Posted 06 November 2009 - 08:04 AM

For some reason that happened to me too a while ago. I cleared my cookies and it returned to normal. Good to know the real solution!
"Watch out for the guy with the pump, they tend to hit their target."
My BST Feedback: +3/0
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users