Special Ops Paintball: Problem loading pages on the shop - Special Ops Paintball

Jump to content


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Problem loading pages on the shop Rate Topic: -----

#1 User is offline   RaZaK 

  • Forum Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 58
  • Joined: 03-April 06
  • Gender:Male
  • Location:Statesboro, GA
  • Brigade Name:RAZAK

Posted 12 February 2011 - 11:28 AM

I'm trying to load the SPECIAL OPS - FORGE VEST - PADDED FRONT and the SPECIAL OPS - FORGE VEST - LIGHT BACK but i'm getting a server not found error. Also most if not all of the items on the pages destinations aren't loading.

Sorry if this is the wrong place for this but i thought it was.
0

#2 Guest_MOATI_*

  • Group: Guests

Posted 12 February 2011 - 12:06 PM

View PostRaZaK, on 12 February 2011 - 11:28 AM, said:

I'm trying to load the SPECIAL OPS - FORGE VEST - PADDED FRONT and the SPECIAL OPS - FORGE VEST - LIGHT BACK but i'm getting a server not found error. Also most if not all of the items on the pages destinations aren't loading.

Sorry if this is the wrong place for this but i thought it was.


Thank you. I've submitted a ticket and this will hopefully be fixed soon.
0

#3 User is offline   RaZaK 

  • Forum Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 58
  • Joined: 03-April 06
  • Gender:Male
  • Location:Statesboro, GA
  • Brigade Name:RAZAK

Posted 12 February 2011 - 12:16 PM

No problem! haha i was about to order the vest and that obviously didn't happen.
0

#4 Guest_MOATI_*

  • Group: Guests

Posted 12 February 2011 - 01:57 PM

View PostRaZaK, on 12 February 2011 - 12:16 PM, said:

No problem! haha i was about to order the vest and that obviously didn't happen.


Should be working now.
0

#5 User is offline   appjgordon 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 11-July 11

Posted 11 July 2011 - 07:20 AM

On the spec ops page when I click anything to try to see it to order it I get a 404 page not found is there a work around for this or is this just a known issue.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users