Special Ops Paintball: Leaking Spyder Imagine - Special Ops Paintball

Jump to content


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Leaking Spyder Imagine HELP!!! Rate Topic: -----

#1 User is offline   BT Beast 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 17-December 08

Posted 20 December 2008 - 09:35 AM

My Spyder Imagine is leaking. It is coming from the ball feed and I have no idea of how to fix it. Please Help Me!!!!!!!!!!
0

#2 User is offline   Wimpy 

  • I make stuff up... don't listen.
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 970
  • Joined: 07-April 05
  • Gender:Male
  • Location:Charlottesvile VA
  • Brigade Name:Wimpy

Posted 20 December 2008 - 09:38 AM

I'm no expert, but I'll guess. If you hear it at the ball feed then it's coming from elsewhere. Maybe you've got a broken/damaged bolt? Have you taken it apart?
0

#3 User is offline   BT Beast 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 17-December 08

Posted 20 December 2008 - 09:42 AM

The bolt is fine. I used the bolt from my Spyder Sonix and that bolt worked. Then I put all the internals from my Sonix and it still leaked but my Sonix is fine when I use those same internals. I even bought another Imagine body thinking it was the old one and the new one leaks too. I've been at this for about 3 months now and I'm almost to the point of throwing it away.

This post has been edited by BT Beast: 20 December 2008 - 09:54 AM

0

#4 User is offline   BT Beast 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 17-December 08

Posted 20 December 2008 - 09:55 AM

I need it fixed today. This is very important.
0

#5 User is offline   BT Beast 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 17-December 08

Posted 20 December 2008 - 10:14 AM

^^^
0

#6 User is offline   -SMITTY- 

  • one of the original 27,731 members
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,123
  • Joined: 20-January 07
  • Gender:Male
  • Location:You know Westfield MA? Nowhere near there. ;)
  • Brigade Name:-SMITTY-

Posted 20 December 2008 - 10:37 AM

take it completely apart, clean it, and check all the O rings. there are only so many things that can go wrong with a spyder. Its probably a damaged O ring
0

#7 User is offline   CAN77 

  • Forum Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 149
  • Joined: 28-May 08
  • Gender:Male
  • Location:Greenville, SC
  • Brigade Name:CAN77

Posted 21 December 2008 - 01:52 PM

if it is not an o-ring, it could be the poppet spring, the poppet spring might be worn out causing the poppet not to seal when the gun is not firing.

If you can still not get it working i would just move on to spending your money on a different gun.

but i would check out the front block and make sure nothing is worn out.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users