Special Ops Paintball: Egrip help - Special Ops Paintball

Jump to content


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Egrip help

#1 User is offline   Cuy'val Dar  

  • 327 G.I.R. Bastogne Bulldogs
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 759
  • Joined: 31-May 09
  • Gender:Male
  • Location:Ponchatoula Louisiana
  • Brigade Name:MICHAEL J. CABOOSE

Posted 06 August 2010 - 10:25 AM

Allright guys, I have an egripped tippmann a5. The board is blue in color, so i believe it is the WAS board. It seems that it is malfunctioning a bit. When i hold down the on button to turn it on, it goes straight to programming mode. When i hold down the trigger only then does it turn on normaly. This is backwards from what it is supposed to be i think. When in ready to fire mode, it does not flash green, but a red or orange. cant tell which. Also, when in programming mode, when i try to resore default settings by holding down the button for 10 seconds, all it does is flash. It never turns "red" and then turns off as per the manual i read online. I am not sure what color the flashing is because I am slightly color blind. Any help on how to fix this is greatly appreciated.
Posted Image

Doorbells? Seriously? That's the swear filter?
. -Pirate
"Authenticity bro, everyone voids their bowels when they die."
-Guy at end of paintball movie
0

#2 User is offline   slinkyaroo 

  • Gravity takes over where brains leave off.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Administrators
  • Posts: 7,840
  • Joined: 08-February 06
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ont Canada

Posted 06 August 2010 - 11:05 AM

I think WAS was green. Anyways if you are playing with the board setting then put the grip on the marker. It's too easy to slip into 98c mode if the trigger isn't resting on the micro switch.



.
0

#3 User is offline   Cuy'val Dar  

  • 327 G.I.R. Bastogne Bulldogs
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 759
  • Joined: 31-May 09
  • Gender:Male
  • Location:Ponchatoula Louisiana
  • Brigade Name:MICHAEL J. CABOOSE

Posted 06 August 2010 - 08:13 PM

Thanks slink! After finding out that my polarity was outta whack it was easy to fix! I checked the thread a few down from this one where a guy had a similar problem

This post has been edited by Cuy'val Dar : 06 August 2010 - 08:32 PM

Posted Image

Doorbells? Seriously? That's the swear filter?
. -Pirate
"Authenticity bro, everyone voids their bowels when they die."
-Guy at end of paintball movie
0

#4 User is offline   slinkyaroo 

  • Gravity takes over where brains leave off.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Administrators
  • Posts: 7,840
  • Joined: 08-February 06
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ont Canada

Posted 06 August 2010 - 08:44 PM

That mistake happens all the time. Remember on the A5 that you need the trigger in place when turning on the board or you'll go into 98c mode.


.
0

#5 User is offline   Cuy'val Dar  

  • 327 G.I.R. Bastogne Bulldogs
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 759
  • Joined: 31-May 09
  • Gender:Male
  • Location:Ponchatoula Louisiana
  • Brigade Name:MICHAEL J. CABOOSE

Posted 06 August 2010 - 08:56 PM

I'll keep that in mind that way the next time a friend decides to change all my settings i can tell them haha.
Posted Image

Doorbells? Seriously? That's the swear filter?
. -Pirate
"Authenticity bro, everyone voids their bowels when they die."
-Guy at end of paintball movie
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users