Special Ops Paintball: Blackcell Commando Stock + Nitro Tank? - Special Ops Paintball

Jump to content


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Blackcell Commando Stock + Nitro Tank? Need Info Plz Rate Topic: -----

#1 User is offline   Barnzee 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 13-September 08
  • Brigade Name:elbarnzo

Posted 13 September 2008 - 10:57 PM

I'm just wondering the difference between the normal commando buttstock and the air thru stock?

If you don't have the air thru will your tanks still fit? I have a 68cu 4500psi tank.

What is the big advantage to air thru??

Thanks for any help.
0

#2 User is offline   Digital Pirate 

  • Commonwealth Expeditionary Force
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Moderators
  • Posts: 1,354
  • Joined: 30-April 05
  • Gender:Male
  • Location:Winnipeg, Manitoba, Canada
  • Brigade Name:DigitalPirate

Posted 13 September 2008 - 11:21 PM

The Air-Thru stock has a nipple to which you connect a remote line. The remote line then runs to your pod pack or vest, which holds your air tank.

So the stock does not hold the tank, it just has a macroline running through it.

This post has been edited by DigitalPirate: 13 September 2008 - 11:21 PM

0

#3 User is offline   Barnzee 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 13-September 08
  • Brigade Name:elbarnzo

Posted 14 September 2008 - 01:03 PM

But can you conect the tank directly to the gun with the stock on? Or will it not fit.
0

#4 User is offline   Digital Pirate 

  • Commonwealth Expeditionary Force
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Moderators
  • Posts: 1,354
  • Joined: 30-April 05
  • Gender:Male
  • Location:Winnipeg, Manitoba, Canada
  • Brigade Name:DigitalPirate

Posted 14 September 2008 - 10:46 PM

Not entirely sure. You'd have to ask someone who actually owns one.
0

#5 User is offline   blackcelldrumr15 

  • Group: Banned
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,465
  • Joined: 17-July 07
  • Gender:Male
  • Location:Athens, Ohio

Posted 14 September 2008 - 10:53 PM

Well first off it would be helpful to know what gun you are talking about.

I'm assuming Ion because that's what most Blackcell stocks are put on.
It MIGHT fit. I have an Ion with the commando stock, but I no longer have an ASA on my gun (modded the air thru to run from the stock direction to the reg) so I'm just kind of eyeballing it. Hopefully someone comes along that can help you more.
Posted Image
Facebook - Group: Banned #18
PMR - P90 Ion FOR SALE - System X Sniper
0

#6 User is offline   Barnzee 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 13-September 08
  • Brigade Name:elbarnzo

Posted 16 September 2008 - 12:32 PM

Yea i have an ion. And i just got like a whole bunch of stuff. and now i want a stock but i dont want to have to get a remote coil cuz the pod pack i have doesnt have a spot for a tank, so i would have to get a new pack too. =[

so it would be good if it fit on the gun
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users