Special Ops Paintball: Cp reg on my ion - Special Ops Paintball

Jump to content


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Cp reg on my ion

#1 User is offline   MrCow 

  • Teh NiNjA
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 278
  • Joined: 03-December 06
  • Gender:Male
  • Location:Right Behind You
  • Brigade Name:MULGARATH

Posted 12 January 2008 - 11:26 AM

Ok, so for Christmas I got a Cp reg!
But........
when ever i put air in the gun it leaks out the top part of the reg...
it doesn't affect it very much. I still get a lot better accuracy than with the stock reg but still how do i fix this?

yes i checked the O-rings and their fine.
0

#2 User is offline   slinkyaroo 

  • Gravity takes over where brains leave off.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Administrators
  • Posts: 7,843
  • Joined: 08-February 06
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ont Canada

Posted 12 January 2008 - 11:29 AM

Just replace that o-ring and put a bit of grease on it. Small amount.


.
0

#3 User is offline   UWANNAGO 

  • Im kind of a big deal, people know me
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderators
  • Posts: 6,841
  • Joined: 02-August 05
  • Gender:Male
  • Location:So Cal/Alabama
  • Brigade Name:UWANNAGO

Posted 12 January 2008 - 11:29 AM

Did you check too see if the oring at the top of the threading was there?

Peace,
Teddy K
0

#4 User is offline   MrCow 

  • Teh NiNjA
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 278
  • Joined: 03-December 06
  • Gender:Male
  • Location:Right Behind You
  • Brigade Name:MULGARATH

Posted 12 January 2008 - 11:31 AM

Yea the O-ring on top of the threading was there ill try slinks idea though..
also the reg has the gauge ports W/ no gauges in them if that changes any thing
0

#5 User is offline   UWANNAGO 

  • Im kind of a big deal, people know me
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderators
  • Posts: 6,841
  • Joined: 02-August 05
  • Gender:Male
  • Location:So Cal/Alabama
  • Brigade Name:UWANNAGO

Posted 12 January 2008 - 11:35 AM

The gauge ports are plugged I assume?

Check the orings in the vert asa on the ion...im pretty sure those have orings mabe it got pulled out.

Peace,
Teddy K
0

#6 User is offline   MrCow 

  • Teh NiNjA
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 278
  • Joined: 03-December 06
  • Gender:Male
  • Location:Right Behind You
  • Brigade Name:MULGARATH

Posted 12 January 2008 - 11:35 AM

well i lubed the O-ring that was on their and it still leaked
0

#7 User is offline   UWANNAGO 

  • Im kind of a big deal, people know me
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderators
  • Posts: 6,841
  • Joined: 02-August 05
  • Gender:Male
  • Location:So Cal/Alabama
  • Brigade Name:UWANNAGO

Posted 12 January 2008 - 11:36 AM

Look at my post above yours.

Its prob the seal isnt strong enough.

Peace,
Teddy K
0

#8 User is offline   MrCow 

  • Teh NiNjA
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 278
  • Joined: 03-December 06
  • Gender:Male
  • Location:Right Behind You
  • Brigade Name:MULGARATH

Posted 12 January 2008 - 11:36 AM

2 things
Whats a vert asa and what u mean gauge ports r plugged
yes i know im a retard
0

#9 User is offline   UWANNAGO 

  • Im kind of a big deal, people know me
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Moderators
  • Posts: 6,841
  • Joined: 02-August 05
  • Gender:Male
  • Location:So Cal/Alabama
  • Brigade Name:UWANNAGO

Posted 12 January 2008 - 11:41 AM

No worries.

The vert asa is were you screw the reg into...its part of the ion...look inside I think it should need a oring...if it doesnt look in parts kit or manual.

And plugged refers does anything leak out of the port?

Peace,
Teddy K
0

#10 User is offline   MrCow 

  • Teh NiNjA
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 278
  • Joined: 03-December 06
  • Gender:Male
  • Location:Right Behind You
  • Brigade Name:MULGARATH

Posted 12 January 2008 - 11:42 AM

no the ports dont leak and ok ill check the asa
0

#11 User is offline   MrCow 

  • Teh NiNjA
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 278
  • Joined: 03-December 06
  • Gender:Male
  • Location:Right Behind You
  • Brigade Name:MULGARATH

Posted 12 January 2008 - 11:46 AM

ok, i put and O-ring in the asa and i think it just made the leak worse maybe not though :o :P
0

#12 User is offline   slinkyaroo 

  • Gravity takes over where brains leave off.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Administrators
  • Posts: 7,843
  • Joined: 08-February 06
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ont Canada

Posted 12 January 2008 - 11:48 AM

You got the CP long reg. Put thread sealer around the gauge plugs and any gauge you are using. It will leak around the plugs. Teflon tape will work also.

Just replace the top o-ring with a bottle neck o-ring.


.

This post has been edited by slinkyaroo: 12 January 2008 - 11:50 AM

0

#13 User is offline   MrCow 

  • Teh NiNjA
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 278
  • Joined: 03-December 06
  • Gender:Male
  • Location:Right Behind You
  • Brigade Name:MULGARATH

Posted 12 January 2008 - 11:52 AM

the leak barely effects any thing i think i will just deal with it :P

P.s. thnx for all the help :o

This post has been edited by MrCow: 12 January 2008 - 11:52 AM

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users