Special Ops Paintball: Epiphany won't fire - Special Ops Paintball

Jump to content


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Epiphany won't fire

#1 User is offline   RAZOREWIRE 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 03-August 07
  • Gender:Male
  • Brigade Name:RAZORWIRE

Posted 17 July 2009 - 11:04 PM

My gun will not shoot and I have tryed everything in the book to try and make it fire and i don't know what to do.
I have adjusted the dwell but air will not even exit out of the bottom of the solenoid housing. please help me get my gun shooting.
0

#2 User is offline   prettylou98 

  • Forum Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 65
  • Joined: 12-September 06
  • Gender:Male
  • Location:piscataway NJ

Posted 18 July 2009 - 01:16 AM

Make sure you have a fresh battery......remove the bolt and relube!



Proudly Sponsored by
Special Ops, DYE Precision, QuickShot Paintball, FogDoc.com, PBWaterPod
0

#3 User is offline   RAZOREWIRE 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 03-August 07
  • Gender:Male
  • Brigade Name:RAZORWIRE

Posted 18 July 2009 - 08:37 AM

I made sure of that I just replaced the battery and I just relubed it when I got my QEV installed. The battery should still be good the solenoid still works I can hear it cycling.
0

#4 User is online   slinkyaroo 

  • Gravity takes over where brains leave off.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Administrators
  • Posts: 7,844
  • Joined: 08-February 06
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ont Canada

Posted 18 July 2009 - 08:54 AM

What's the pressure showing on the reg's guage?
0

#5 User is offline   RAZOREWIRE 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 03-August 07
  • Gender:Male
  • Brigade Name:RAZORWIRE

Posted 18 July 2009 - 01:30 PM

200 PSI and its supposed to be at about 260-280 so I don't know what is wrong
0

#6 User is offline   mr. thunderclese 

  • killah
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 476
  • Joined: 16-February 07
  • Gender:Male
  • Location:505
  • Brigade Name:mr. thunderclese

Posted 18 July 2009 - 01:31 PM

Eyes?
0

#7 User is offline   RAZOREWIRE 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 03-August 07
  • Gender:Male
  • Brigade Name:RAZORWIRE

Posted 19 July 2009 - 08:11 AM

Yeah the eyes work. It won't even work in No eyes mode. I can hear the solenoid cycling ti just won't fire.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users