Special Ops Paintball: Question about the tpx - Special Ops Paintball

Jump to content


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Question about the tpx Rate Topic: -----

#1 User is offline   chaos760 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 21-February 06
  • Gender:Male
  • Location:NE Indiana
  • Brigade Name:chaos760

Posted 16 October 2009 - 06:21 PM

Hey just got a quick question if you put on the remote line adapter can you use a 12 gram to fire it should you run out of air? Any links or exp. is helpful. Thanks
0

#2 User is offline   Firemage 

  • Otaku
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 150
  • Joined: 14-July 05
  • Location:Michigan, Metro Detroit
  • Brigade Name:Firemage

Posted 17 October 2009 - 07:56 AM

You can still put live 12 grams into the gun to fire it, but when the remote is installed to need to have an empty 12 gram in the marker to keep the air system sealed.
-Gabe, Rpger, Otaku, Detroiter
From the shadow of the Glass Palace
"Speramus meliora; resurget cineribus"
"We hope for better days; it shall rise from its ashes"
A motto to live by.
0

#3 User is offline   chaos760 

  • Forum Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 21-February 06
  • Gender:Male
  • Location:NE Indiana
  • Brigade Name:chaos760

Posted 17 October 2009 - 08:09 AM

View PostFiremage, on Oct 17 2009, 08:56 AM, said:

You can still put live 12 grams into the gun to fire it, but when the remote is installed to need to have an empty 12 gram in the marker to keep the air system sealed.


ok that's what i thought but i had been told that it wouldn't fire if you detached the remote line and tried to put in a 12 gram. thanks
0

#4 User is offline   Gravdigr 

  • Forum Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 73
  • Joined: 25-September 09
  • Brigade Name:Gravdigr

Posted 17 October 2009 - 08:42 AM

Someone can correct me if I'm wrong but if you have the remote line kit installed but the remote line is disconnected and you crack a fresh 12g won't the co2 just escape out the remote line fitting? I don't think there is a check there to stop it.
0

#5 User is offline   Firemage 

  • Otaku
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 150
  • Joined: 14-July 05
  • Location:Michigan, Metro Detroit
  • Brigade Name:Firemage

Posted 17 October 2009 - 01:34 PM

reaching into my storage box next to my desk and looking at my remote equiped TPX there is a rather easy to spot check on the back.

Infact i can pop the remote off after gassing the gun and get about 3 full power shots out of it before it runs dry. (note this is with HPA on the remote, as all my co2 tanks are out of hydro and my bro and i have switched to hpa for all our markers.)
-Gabe, Rpger, Otaku, Detroiter
From the shadow of the Glass Palace
"Speramus meliora; resurget cineribus"
"We hope for better days; it shall rise from its ashes"
A motto to live by.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users